PausaDansa HKP

Känn glädje med PausaDansa!

Visste du att kroppen alltid är glad men att många tankar och emotioner hindrar oss från att känna denna inbyggda glädje vi alla har tillgång till. När du får kontakt med kroppen så infinner sig också glädjen. Med PausaDansa!

Hur går det till? Jo – vi mediterar och stannar upp, dansar och släpper loss! PausaDansa kombinerar meditation med befriande dans. Du centrerar dig och får garanterat kontakt med glädjen i din kropp.
Söndagen den 8/2, 8/3, 12/4, 10/5 samt den 14/6
09:30 – 11:45 Kom i god tid!
Alla nivåer och åldrar
Klädsel ledig, ta med liggunderlag om du har ett…
Mikropausen Stresscenter, Arrievägen 16, 235 92 Hököpinge Kyrkby
Nyttigheter i pausen
Max 20 personer
Pris endast 300 kronor
Anmälan snarast till lars@mikropausen.se

PausaDansa är ett helt nytt verktyg som öppnar för glädjen. Utvecklare är Carin Dackman på InMovement och Lars Hain på Mikropausen. Tillsammans kombinerar vi det det bästa av två världar till ett helt nytt begrepp. PausaDansa kommer att erbjudas Mikropausens kunder med jämna mellanrum. Det är också en fantastisk aktivitet vid gruppmöten och konferenser, där man önskar skifta energin med hjälp av en helt annan aktivitet.

För mer information ring eller maila Lars Hain på lars@mikropausen.se eller 0708 16 68 74
Kontaktformulär nederst på sidan.
Hjärtligt välkommen!
Carin Dackman är professionell ICF-coach, dansinspiratör och healer. Hon har lång erfarenhet som dansare och danslärare med särskilt fokus på improvisation.Hon driver det egna företaget InMovement.Länkar till Carin: www.inmovement.se  carin@inmovement.se tel: 0706-15 38 13
[easy_contact_forms fid=3]

Share

Lämna ett svar

Energi och Balans för alla livssituationer!