Integritetspolicy

Med anledning av ikraftträdandet av GDPR (nya Dataskyddsförordningen) den 25 maj 2018, har vi uppdaterat vår integritetspolicy samt hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vi samlar in information för att kunna tillhandahålla våra tjänster till dig. Det kan inkludera:

• Namn
• Personnummer
• Email
• Övriga kontaktuppgifter

Vi använder informationen till följande:
Fakturering – i enlighet med myndigheternas krav
Nyhetsbrev och övrig löpande information beträffande våra tjänster
Eventuella textmeddelande via SMS

Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla eller marknadsföra våra tjänster till dig!
Vi behåller informationen om dig så länge det finns en kundrelation och fem år efter senaste kontakt.
Beträffande fakturering och redovisning följer vi gällande lagstiftning för sparad information
Personuppgifter som vi använder för utskick av nyhetsbrev eller marknadsföring kommer behållas tills du själv väljer att avregistrera dig från dem.

Våra kunder är vår ryggrad. Vi skulle aldrig dela eller sälja vårt kundregister eller delar av det till någon utomstående aktör för att tjäna pengar!

Dock delas dina – för ändamålet nödvändiga – personuppgifter med programleverantörer av webbaserade program för dels fakturering och bokföring samt dels mail-utskick.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras tryggt och säkert i enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

Rätt till information: Du har rätt att ta del av de personuppgifter vi har om dig. Detta begär du genom att kontakta oss via e-post.
Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.
Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Detta gör du genom att kontakta oss via e-post. Vi får dock inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Det gör du antingen genom att avprenumerera direkt i nyhetsbrevet eller kontakta oss via e-post.

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:
MIKROPAUSEN I SVERIGE AB
ARRIEVÄGEN 16
23592 VELLINGE
E-mail: lars@mikropausen.se

Share

Energi och Balans för alla livssituationer!