Manifestation – mirakler

Kan mirakler ske?

Svaret är ja! De händer hela tiden, men du ser dem oftast inte! Manifestationstekniker handlar om att ändra på det till synes omöjliga, att kyssa grodan för att åstadkomma en transformation. Ända sedan urminnes tider har det förekommit människor med kraft att utföra förändringar utöver det normala! Länge var dessa tekniker bara förunnade ett fåtal människor, med Idag ges den bredare publiken, inte minst genom vetenskapens landvinningar, helt andra möjligheter att skapa mikrakulös förändring. Det finns tekniker!

Frågan är som vanligt: Vad är ett mirakel för dig? Vad önska du manifestera i ditt liv? Hälsa? Pengar? Karriär? Ett barn? En partner? Sluta röka? Sluta sörja? När livet känns som mest hopplöst vill vi intuitivt rikta blicken mot högre makter och be om en förändring. Precis som vi gjort under årtusenden.

Teknikerna bygger på ett antal steg som måste uppfyllas för att en högre förändring kan ske. Vi måste ha en projektmodell som tar oss genom stegen mot målet. Vidare måste vi ha kraftfulla meditationstekniker som tillåter oss att kontakta det undermedvetna och nå skaparkraften inom oss. Vi behöver dessutom speciella healingtekniker för att läka de undermedvetna cellminnen vi bär på som hindrar läkning. Slutligen måste vi vara beredda att arbeta med vår känsla av att vi verkligen har uppnått det nya tillståndet så att vi kan manifestera det i livet.

Om du är intresserad av mina manifesterings – och transformationstekniker är du välkommen att ringa eller maila!
[easy_contact_forms fid=3]

Share

Lämna ett svar

Energi och Balans för alla livssituationer!