Testimonials

Vad tycker klienterna?

Läs om andras erfarenheter av kurser och behandlingar. Det kan inspirera och ge vägledning till om detta är något för dig!

Tack för din hjälp! Nu känns det som att jag är på väg i rätt riktning för att komma tillbaks till ett normalt liv.

Lisa   

Meditation och andlig sökande har alltid funnits i mitt liv men efter några år av mycket stressande situationer kände jag stagnation och trötthet. När jag träffade Lars visste jag intuitivt att jag hade träffat den kunniga healern och coach som hade de ”nycklarna” för att lösa mina blockeringar och stress. Det har varit en fantastik resa och inre dörrar har öppnats för att jag skall kunna se min potential. Idag har jag mer energi, glädje, styrka och kreativitet. Det känns tryggt att jobba med Lars på djupare medvetandenivåer, en inre resa som visar bit för bit ditt sanna jag. En befrielse!
Kursen Minfulness med Lars har varit mycket bra. Den har gett mig de verktyg för att bättre hantera den dagliga stressen. Tack Lars att du guidar mig i mitt inre sökande och jag rekommenderar dig mycket varmt.

Maria GranjaDinis   

Hej Lars!

Jag vill tacka dig for ett otroligt givande möte igår.. minst sagt.
WOW. 🙂 du förändrade min världsbild kan man saga..
Du har en gåva som jag ar oerhört glad att få ta del av.

Ett stort och varmt tack!

STOR KRAM

Jessica

Jessica   

Lars landede min stress på én session, selvom jeg var oppe i det røde felt. Virkningen har holdt nu i 3 måneder.

Sessioner med Lars er noget af det mest helende jeg har oplevet i de snart 30 år, jeg har arbejdet med personlig og spirituel udvikling!

Efter 3 sessioner hos Lars fik jeg salgsrekord i min business: på 14 dage solgte jeg for mere end de første 6 måneder af 2012 - men hvad der er endnu bedre: Jeg får dobbelt så megen positiv feedback fra klienter, som normalt

Og jeg har fået en større tålmodighed, som gavner mine børn - og andre, der er tæt på mig 😉

Hvis du virkelig vil investere det bedste i dig selv, så kan jeg varmt anbefale Lars' hjælp

Connie Kragelund   

”Som skådespelare vet jag att det är viktigt med hjälp ibland. Jag anlitade Lars i ett läge när jag var stressad och i behov av bena ut viktiga frågeställningar kring min karriär. Lars breda kunskaper om hur stress blockerar energi och hur man löser upp den, ledde till stora förbättringar i mitt liv. Lars känns bekväm med arbete på djupare medvetandenivåer och hittar ständigt nya perspektiv som kan leda till viktiga pusselbitar. Bara efter några sessioner hade jag frigjort så mycket energi att jag nådde de mål jag satt upp för mig. Helt perfekt!”

Julia Dufvenius   
Share

Lämna ett svar

Energi och Balans för alla livssituationer!