Body & Soul

Med dagens snabba tempo glömmer vi ofta bort vem vi är, vad vi håller på med och hur livet var tänkt att levas. Denna härliga förmiddag jobbar vi med YinYoga och Meditationer avsedda att koppla ihop Kropp & Själ.
Teknikerna låter dig fokusera på dig själv och var du befinner dig i livet just nu. Du får mer energi, släpper stress och kommer in i kroppen på ett fantastiskt sätt.

Arbete inåt..

Datum: Lördagen den 29 juni

Tid: 0900 – 1200 (Portarna öppnar 0845 och första passet kör igång 0830) Plats:Mikropausens lokaler på Arrievägen 16, 235 94 Vellinge (Hököpinge Kyrkby)
Upplägg: 90 minuter Yinyoga och 90 minuter meditation och reflexion
Max antal deltagare: 12 personer
Kom i mjuka kläder, med möjlighet till lager på lager för att vara rätt tempererad i rörelse såväl som i stillhet. Ta gärna med egen yogamatta och bolster om du har, annars finns material i lokalerna.
Inga förkunskaper krävs. Åldersgräns från 18 år och uppåt. Eventet är religiöst obundet.
Ledare: Lars Hain

Priset är endast 350 kronor per person. Lättare förfriskningar ingår.

Bokning och betalning görs endast på BokaDirekt: Länk till bokningen: https://www.bokadirekt.se/places/mikropausen-ab-28258/body-%26-soul-484311?sr=50671

Om eventet är fullbokat kan du skicka ett meddelande till lars@mikropausen.se och sätta upp dig på en reservlista. Du får besked vid eventuella återbud om du står i tur.

Mycket välkommen! // Lars

Share

Energi och Balans för alla livssituationer!